Buitenspeeldag Groot-Driene 13 juni 2018

Samen met een nieuwe groep vrijwilligers is de organisatie van de Buitenspeeldag Groot-Driene overgenomen en zijn wij er, dankzij vele sponsoren, donateurs, vrijwilligers in geslaagd de Buitenspeeldag te organiseren.

Op woensdag 13 juni 2018  is het zo ver. Van 14 uur tot en met 17 uur. De Buitenspeeldag Groot – Driene werd in het verleden gehouden aan de Jan Prinsstraat, maar is nu verhuisd naar het grasveld aan de Zwavertsweg , nabij de Kasbah.

Ons eerste jaar pakken wij groots uit met wel 25 uitdagende en toffe buitenactiviteiten voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Te denken aan springkussens, clowns, schminken, popcorn, suikerspin, ranja en nog veel meer.

Omdat wij als organisatie het belangrijk vinden dat elk kind kan deelnemen aan de buitenspeeldag, hebben we dit jaar een pilot met so de Stapsteen. Enkele groepen van deze school met leerlingen die vaak moeite hebben met drukte, zullen voor aanvangstijd in alle rust gebruik mogen maken van enkele activiteiten.

Kaartverkoop is vanaf 13.30 uur bij de ingang van de Tempel. Een activiteitenkaart kost 2 euro per persoon. Vanaf 14 uur start de buitenspeeldag Groot-Driene voor iedereen.

Deelname is op eigen risico en onder begeleiding van ouders/verzorgende.

Wij hopen u samen met uw (klein)kinderen te zien.

Ook kunt u ons vinden op Facebook : Buitenspeeldag 2018 Groot Driene


Voorste rij v.l.n.r: Maaike,Pamela, Bianca. Manon
Achterste rij v.l.n.r: Agnes, Janine, Ineke, Marja, Tamara, Carien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.