Collecteweek 14 t/m 19 oktober 2019 EHBO-Hengelo

Van 14 t/m 19 oktober vindt de jaarlijkse collecteweek van de Kon. Ned. Ver. EHBO-Hengelo plaats. Om deze week tot een succes te maken, is de EHBO-Hengelo op zoek naar zoveel mogelijk collectanten. Met de opbrengst van het collectegeld koopt de EHBO-Hengelo 2 nieuwe AED’s om ieders hart zo gezond mogelijk te laten kloppen.

De AED’s worden ingezet tijdens alle evenementen in en om Hengelo. Tevens wordt de opbrengst gebruikt om de cursusgelden zo laag mogelijk te houden zodat iedereen in staat is een Eerste Hulp cursus te kunnen volgen.

We hebben in de afgelopen 81 jaar al vele mensen opgeleid tot een Eerste Hulp diploma of certificaat. Ons doel is meerdere inwoners van Hengelo bereid te vinden een van onze EHBO cursussen te willen volgen.

Collectanten gelieve zich aan te melden bij Bert van Lienden, 06-29293331 of via collecte@ehbo-hengelo.nl

Over de Kon. Ned. Ver. EHBO-Hengelo

De Kon. Ned. Ver. EHBO-Hengelo is een vereniging die al 81 jaar bestaat en compleet draait op vrijwilligers, zij krijgt van geen enkele instantie subsidie. Wij geven jaarlijks diverse EHBO cursussen en verlenen eerste hulp op zo’n 150 evenementen in en om Hengelo. Om aan alle eisen te kunnen voldoen hebben wij geld en middelen nodig om de benodigde kleding, materialen en cursussen te kunnen aanschaffen.

Helpt u ons ook mee!!

Collecteren is een kleine moeite… maar het effect is zeer groot!!

ehbo hengelo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *