Diploma-uitreiking Cambridge: succes voor De Grundel

Deze week is het feest op De Grundel. Zo’n 40 leerlingen, uit onderbouw en bovenbouw, kregen uit handen van mevrouw L. Leferink de internationaal hoog aangeschreven en fel begeerde Cambridge Certificates uitgereikt. Samen met hun docenten vierden de leerlingen onder het genot van typisch Engelse lekkernijen dat ze hun doel hebben bereikt.

Aan de diploma-uitreiking ging twee jaar van hard werken vooraf. Er is intensief gewerkt aan het vlot spreken van het Engels, het goed verstaan ervan, mooi schrijven en goed lezen. De drijfveer voor de Grundelieren was vooral hun liefde voor het Engels.

De Cambridge English Stream
De Engelse leerlijn is op De Grundel heel populair en succesvol. Vanaf klas 1 kunnen leerlingen er aan meedoen. Concreet betekent dit dat de kinderen in Groep 8 zich kunnen aanmelden voor de Cambridge English Stream. Vind je Engels een leuke taal en ben je bereid een extra inspanning te leveren? Dan is onze Cambridge English Stream misschien iets voor jou. Als je kiest voor het gymnasium op Lyceum de Grundel dan zit Cambridge al meteen in je vakkenpakket! Meer informatie kan verkregen worden op de ‘Informatieavond voor ouders van leerlingen groep 8’ op maandag 11 november.

(Hengelo’sWeekblad 3 oct2019)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.