Geef je buurt een boost!

Welbions viert feest! Welbions bestaat al 10 jaar en de voorganger van Welbions, Hengelosche Bouwvereniging al 100 jaar. Een mooi moment om bewoners in Hengelo en Borne een ‘boost’ (=energiestoot) aan hun straat, buurt of wijk te laten geven. Iedereen in Borne en Hengelo kan een voorstel bij ons indienen. Als het voorstel maar de leefbaarheid van straat, buurt of wijk vergroot.

Heeft u een goed plan?
… waar u en uw buurt iets aan hebben en waar u samen mee aan de slag gaat? Laat het ons weten!

Dit is uw kans om de ‘geefjebuurteenboost’-prijs te winnen: een geldbedrag waarmee u uw idee of droom voor uw buurt samen waarmaakt. Er is in totaal € 10.000,- beschikbaar voor verschillende ideeën. Bij iedere wedstrijd horen spelregels. Bekijk hier de spelregels

Lever het voorstel voor 28 juni 2019 aan

Dat kan door het formulier  in te vullen, via 100jaar@welbions.nl of breng het langs op een van onze kantoren. Vermeld uw contactgegevens (naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres). Lees de spelregels goed door.

Winnaars

In juli maakt de jury bekend wie genomineerd zijn voor ‘geefjebuurteenboost’. De genomineerden ontvangen via de mail of per brief een uitnodiging voor een korte presentatie in september. Na de presentatie hoort u of uw idee een geldbedrag wint.

Let op! De genomineerde ideeën, de initiatiefnemers en de prijsuitreiking komen in de publiciteit. Ook worden er foto’s gemaakt. Door deel te nemen, geven initiatiefnemers aan dat ze meewerken aan deze publiciteit en geven ze toestemming voor het maken en plaatsen van foto’s door Welbions en haar partners. Aan bovenstaande spelregels kunnen geen rechten worden ontleend.

(website Welbions : Welbions   )

1 reactie op “Geef je buurt een boost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.