kids@thepark nodigt leerlingen uit op te treden!

Net als vorig jaar hebben we op ons podium weer kids@thepark Got Talent. Doe je mee?

kids@thepark Got Talent

In samewerking met Hengelose Basisscholen organiseren we een talentenjacht kids@thepark Got Talent! In jouw klas op school wordt een voorronde gehouden, de winnaar(s) mag/mogen optreden op ons grote kids@thepark podium voor honderden mensen publiek! Gaaf toch! Een echte jury, natuurlijk met onze Sproet, kiest beide dagen een winnaar en zij krijgen een prijs. Maar niet alleen de winnaars krijgen een prijs maar ook zijn/haar hele klas! Je kan bijvoorbeeld een bon winnen van Spellenspeciaalzaak de Dondersteen, een ijsjes-bon of wie weet win jij wel een professionele fotoshoot! Dus zorg dat je meedoet met jou klas en kom daarna je klasgenootje aanmoedigen tijdens kids@thepark Got Talent op 1 & 2 september!
Basisschoolleerlingen kunnen zich hiervoor opgeven via hun leerkracht. Een van de laatste weken voor de vakantie wordt een voorronde gehouden in hun klas en de klassewinnaar mag dan zijn of haar kunsten vertonen op het kids@thepark podium. Dit kan van alles zijn zoals zingen, dansen of muziek maken.

De leerkracht kan zijn of haar klas opgeven tot 20 juli via info@kidsatthepark.nl .

Naast Hengelose toppers treden er op het kids@thepark pudium ook nationaal bekende artiesten op, mede dankzij de Stadscheque van de Provincie Overijssel. Op zaterdagmiddag treedt de Bodyband Fource op. Deze jongens zijn vooral bekend van het nummer Love Me dat ze zongen tijdens het Junior Eurovisiesongfestival. Op zondagmiddag treedt het duo Mylene & Rosanne op. De stichting heeft dit bekende jeugdduo kunnen boeken met behulp van een mooi gesponsord bedrag van carnavalsvereniging de Noordemennekens.

Graag tot ziens op 1 of 2 september bij kids@thepark in het Prins Bernhardplantsoen in Hengelo!
(http://www.kidsatthepark.nl/wat-is-er-te-doen       , Hengelo’sWeekblad 3 juli 2018 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.