Laatste kans op prijzen bij winactie van Groot Driene

De nieuwe fiets komt voor Chantal Visschedijk op het juiste moment. Haar vorige fiets was na een ongeval total loss.

De winactie waarmee de winkeliers de al gerealiseerde verbeteringen in en rond het winkelcentrum Groot Driene vieren, eindigt komende zaterdag met de bekendmaking van de laatste winnaars. Nog niet alle veranderingen zijn echter gerealiseerd. Zo zal het laatste grote project de toegangsweg naar het winkelcentrum zijn. Deze wordt in 2024 voorzien van een rotonde

HENGELO – Maar liefst zes weken lang kregen klanten bij hun aankoop een bon. Uit alle ingeleverde bonnen werden wekelijks de winnaars getrokken. Elke week ging een van de winnaars naar huis met een elektrische fiets en onder de overige winnaars werden een etentje, een FC Twente arrangement, kaarten voor een voorstelling in Schouwburg Hengelo, een high tea bij Theetuin Driene, een gezinsarrangement bij De Waarbeek en cadeaubonnen ter waarde van 50 euro van Stegge Mode, Jumbo, Bloembinderij Rick Vlieghuis, Gerard de echte bakker, Anita’s kaas en meer, Etos en Slagerij Leurink verdeeld. Zaterdag 9 december was Chantal Visschedijk de gelukkige winnaar van de fiets. De andere gelukkige winnaars waren hr./mw. Afman, M. Mik, hr./mw. Lentink, A. Rademaker, N. Nieuw Beerta, hr./mw. Snijders, E. Gaalman, L. Swets-vd Heijden, L. Nijhuis, E.F. Elout en H. Eulderink.

Deze week kan er nog een keer worden meegedaan aan de winactie. Zaterdag 16 december om 12.00 uur worden de laatste prijzen uitgereikt.

(Hengelo’sWeekblad  12 dec 2023 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.