Groot Driene

Welkom op de website van de wijk Groot Driene in Hengelo
Deze website is voor en door bewoners van Groot Driene, u vindt hier informatie over activiteiten, een huisarts, kunst of winkels, of informatie over andere zaken in de wijk.

Iedereen kan een mail sturen met daarin informatie over zijn / haar bedrijf, winkel, evenement, activiteit of welke onderneming dan ook, als het in Groot Driene plaatsvindt wordt de informatie geplaatst.

Wilt u informatie over de wijkvertegenwoordiging Groot Driene ga dan naar deze pagina
of stuur een mail.

Ook vindt u hier het laatste nieuws uit Groot Driene . Bij de nieuwsberichten kunt u een bericht achterlaten. Berichten worden altijd gecontroleerd, dit is noodzakelijk om spam te voorkomen. Foto’s en artikelen kunt u mailen naar de redactie. U kunt ons ook volgen op Facebook of Twitter
Om het laatste nieuws via uw mail te ontvangen kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief: vul uw emailadres in bij  “Abonneer je op onze nieuwsbrief via E-mail”  aan de rechterkant van de site. U ontvangt dan een mailtje met een verificatie-link die u aan moet klikken om daarna emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

6 reacties op “Groot Driene

 1. Nog even een groente tuin exploiteren met Kas? Het kan ook samen met……………
  Kas wordt wel vergoeding voor gevraagd.
  vtvThrinon

 2. Publiceer de email adressen doorlopend voor :
  Politie , Dokters ,Gemeentehuis, Milieudienst, Noodoproepen, enz. enz.

 3. Volkstuin vereniging Trinon
  wordt 04-03-2017 officieel geopend de gezamenlijk tuinders zetten zich in om het aanblik van de straat aantrekkelijker te maken. door illegaal vuil dump is deze onaantrekkelijk en slechte onderhoud van de gemeentelijke “groen”dienst mogelijk dat Groot Driene daar iets in kan betekenen.
  tvt Trinon wordt geheel afgerasterd om voorgaande problemen te voorkomen dit waren inbraak vernielingen brandstichtingen overlast en honden bezitters die de uitwerpselen op de paden laten liggen het uitlaat terrein is naast het volkstuinen Complex

 4. Wat zijn de energiekastjes mooi geworden! Hulde aan professioneel kunstenaar Jet. Ze heeft fantastisch gefotografeerd en goed werk geleverd. Onze wijk is er nog mooier op geworden. Een wandeling langs de 15 is een waar genoegen..

 5. Recreatieve volleyballers gezocht in Groot Driene.

  De Hengelosche Gymnastiek Vereeniging (H.G.V.) heeft nog enkele plekken vrij in haar recreatieve volleybalgroep. Het betreft een mixvolleybalgroep (dus dames en heren samen) die elke maandagavond van 20.45 tot 22.00 uur volleyballen in de gymzaal aan de Jan Prinsstraat in Groot Driene. Er wordt geen competitie gespeeld. Wel wordt af en toe aan recreatieve toernooien deelgenomen.
  H.G.V. biedt geïnteresseerden de mogelijkheid om twee keer gratis en geheel vrijblijvend mee te komen spelen om te kijken of het bij hem / haar past.
  Voor meer info: http://www.hgvhengelo.nl .

  Voor meer informatie:

  Hengelosche Gymnastiek Vereeniging
  Mannie Nieborg (secretariaat)
  Tel: 074-2424733
  E-mail: secretariaat@hgvhengelo.nl
  Website: http://www.hgvhengelo.nl

 6. Hey zij ze nog met de straat bezig we ik ga altijd met fiets naar werk ze waren toen bezig ik weet niet of ze klaar zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.