Contact

U kunt informatie voor deze site aanleveren op het mailadres contact@groot-driene.nl , bijvoorbeeld uw sportevenementen aankondigen, data van markten, openingen van kunstuitingen in groot driene etc. Ook bedrijven die zich in groot driene bevinden kunnen informatie sturen. Voor zorginstellingen in groot driene geldt; mocht u een fout vinden of is uw zorginstelling beeindigd of verhuisd, laat het ons weten. Alle informatie is van harte welkom.

6 reacties op “Contact

 1. Het is denk ik wel algemeen bekend dat ‘t Swafert ook steeds meer verloederd
  Toch zijn er een paar simpele afspraken die het verschil kunnen maken
  1 Het zou een verplichting van de verhuurder Schep Vastgoed Beheer, voorheen
  Van ‘t Hof-Rijnland verhuur, moeten zijn dat iedereen een naamplaatje op de voordeur en de brievenbus krijgt. Dat is toch niet zo duur?
  2 Spreek elkaar aan als iemend rommel laat slingeren
  3 Ruim zelf je eigen troep op, want jou moeder werkt hier niet!
  Het lijkt erop dat De Drie Kastelen bemiddelaar verhuur alleen maar ook voor huurinkomsten heeft…….!

 2. Hallo, kunt u mij vertellen wanneer de rommelmarkt met de kleedjes bij jullie is?

 3. De laatste weken komen er meerdere meldingen binnen betreffende overlast van de lieve jeugd. De overlast bestaat uit het plegen van vernielingen, geluidsoverlast en vuurwerk. Recentelijk zijn er vernielingen gepleegd bij de Jan Prinsstraat (JOP, voetbalkooi en de sportzaal). Hier is o.a. een brandje gesticht. Ook komen er meldingen binnen van de Kasbah, Sportlaan Driene (rondom het Olcea gebouw) en bij de lagere scholen zoals de Drienermarke, de Akker en de Tulp. We doen er als politie alles aan om de overlast de kop in te drukken, maar dat kunnen we niet alleen. Ik doe dan ook een dringend beroep op de wijkbewoners om ons te bellen als U wat ziet wat niet in de haak is. Het is een feit dat wijkbewoners over het algemeen te weinig de politie bellen. U kunt Uw meldingen kwijt via het nummer 0900-8844 (bij acute zaken) of via 112 (brand etc.). Probeer bij Uw melding zoveel mogelijk details door te geven, kleding, hoeveel personen, leeftijd, vervoermiddelen etc. Dit vergemakkelijkt de opsporing.
  Wilt U overigens Uw meldingen of opmerkingen kwijt, mag U mij mailen via andre.schutten@politie.nl. Samen gaan we voor een plezierige en veilige woonomgeving.

 4. We wonen in een betrekkelijke schone en rustige Buurt,laten we met ons Allen proberen het zo te houden.
  Ruim Je eigen Rommel op ook in Je trappenhuis,Je straat,laat ook geen reclame op de bank liggen in de hal als je ,Je postbak leeg haalt ,neem het mee en bewaar het bij je oud papier,dat word een keer. in de maand gratis opgehaald.
  Zo blijft de buurt een buurt om tevreden te wonen.

 5. Ja, er wordt zoveel “afval” (het is tegenwoordig geen afval meer maar nieuwe grondstoffen omdat het weer gebruikt wordt!)naast de containers geplaatst , en ook materialen die eigenlijk aan de Wegtersweg, bij het hoofd-inzamel-depot, afgeleverd moeten worden! Dat trekt ongedierte aan , waaronder mogelijk ratten!. Het beste zou zijn dat een tijdlang iemand van de gemeente bij de containers patrouilleerd!

 6. van de ratten gehoord bij de vuil containers,maar ik ben ook bang dat er straks overal ratten en ander ongedierte in de wijk voor komen .n.l.de thuishulpen V.d.Zorgverleners ,mogen niet meer het hele huis schoonmaken.alleen voor het oog.dus nog even en het is zover dan zijn de ratten en wantsen en ander ongidierte overal.waarom vraagt men thuishulp aan,omdat de ouderen en hulpbehoevenden het zelf niet meer kunnen.Denk hier maar eens over na Gemeente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.