Fitpunt

Open huis Fitpunt op 13 en 14 april 2019.

Verbouwing én nieuw concept voor fitte en gezonde Hengeloërs

Het jaar 1997: Marc Haagsma, toen 23 jaar , neemt het oudst bestaande sportcentrum van Hengelo over: Fitpunt aan de P.C.Hooftlaan 50 . Aan het pand veranderde weinig en het toenmalige fitnessconcept werd voortgezet. Nu, 2019,: Fitpunt bestaat ruim 25 jaar en opent op 13 en 14 april zijn deuren voor belangstellenden.
Eindelijk kan Haagsma zijn visie op fit en gezondheid uitdragen in zijn totaal concept.
Zijn concept heeft twee kanten. “We kunnen nu eindelijk een concept aanbieden met fysieke fitness programma’s met daarnaast een Body Mind programma. De tweede kant zijn specialistische disciplines. Fysiotherapie, diëtist, pedicure als podotherapie zullen samenwerken met Fitpunt en zijn ook aanwezig binnen Fitpunt”, vertelt hij.
” De maatschappij vraagt steeds meer van ons en zijn we steeds meer verantwoordelijk voor onze fit- en gezondheid. Ons concept in samenwerking met disciplines maakt dit tot een uniek geheel”.
Het pand aan de P.C.Hooftlaan 50 heeft een totale metamorfose ondergaan. Haagsma: ” Drie jaar geleden zaten we aan de tekentafel van Fons Nijland. De uitdaging was helder, het imago van een gymzaal moest veranderen en meer functionele ruimtes. We zijn hier zeer zeker in geslaagd.
Het nieuwe concept treedt in werking na het open huis van 13 en 14 april. Tijdens open huis is iedereen welkom die meer wil weten van het concept.
Haagsma ontwikkelde het samen met een aantal deskundigen om lichaam en geest van de leden in balans te krijgen en te houden. Extra bijzonder is dat Haagsma intensief samenwerkt met onder andere een diëtist, pedicure en fysiotherapeut en dat er diverse interessante abonnementen zijn samengesteld, zodat leden overal gebruik van kunnen maken. Op 13 en 14 april kan je ook een kijkje nemen bij Fit by Coen, Diëtistenpraktijk Vitales en Voetpunt Twente. Zij openen dan ook hun deuren.
( Hengelo’sWeekblad 9april2019)

Judo bij fit-punt.nl

Vanaf 24 augustus judo in Groot-Driene!

Stoeien en toch jezelf beheersen, samenwerken en tegelijk bezig zijn met jezelf. Het zijn allemaal aspecten van de judosport. Judo is goed voor de motoriek, sociale vaardigheden en het in positieve zin omgaan met agressie. Bovendien heeft judo een grote vormende
waarde op het gebied van:
– Respect                                – Normen en waarden,
– Weerbaarheid                       – Agressieregulatie
– Coördinatie                           – Samenwerken


Judo kan dan ook een grote bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een kind. Bovendien is
judo met allerlei verschillende technieken een zeer veelzijdige sport.

Meld je vroegtijdig aan voor 2 gratis kennismakingslessen, vol = vol! Je aanmelden kan via
e.  marc@fit-punt.nl

De judoles wordt gegeven in sportcentrum Fitpunt aan de P.C. Hooftlaan 50 op woensdagmiddag van 14:00 tot 15:00 uur 5 t/m 8 jaar en 15:00 tot 16:00 uur 8 t/m 11 jaar.

Meer informatie kan u vinden op www.fit-punt.nl