Bussenkamp

Bouwplaats nieuwbouw Bussenkamp vanaf Isaac Da Costastraat.

Beste bewoner(s)

Vanaf deze week (week 5  2024) zijn wij ,Nijhuis Bouw, weer opgestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Bussenkamp . Wij hebben wat stagnatie ondervonden door een bezwarenprocedure en ook hebben de weersomstandigheden niet echt meegewerkt.

Maar eind deze week , begin volgende week zullen de boorpalen aangebracht worden. Na de verharding van de palen starten wij ongeveer een week later  met de fundatiewerkzaamheden.

Alle bouwwerkzaamheden zullen binnen onze bouwhekken plaatsvinden.

De aan- en afvoer van en naar onze bouwplaats loopt via de Isaac Da Costastraat. Vrachtwagens en trailers worden zo veel mogelijk direct naar ons bouwterrein begeleid.

Wij zullen ons best doen om de overlast voor de omwonenden zo veel mogelijk te beperken. Maar mochten er in de toekomst zich zaken voordoen die onze aandacht vragen dan kunt u dat uiteraard altijd melden bij onze voorman ter plekke, of anders kunt u een mail sturen naar info@nijhuis.nl

Onze werktijden zijn vanaf 7.00 uur tot 16.00 uur. In principe zullen er geen werkzaamheden in de avonduren of in het weekend plaatsvinden.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groeten

H.J.Hasselerharm

Projectleider: Nijhuis Bouw Rijssen