Erbee glasateljee

In Erbee Glasateljee worden glas-in-lood ramen ontworpen en gemaakt volgens de eeuwenoude ambachtelijke traditie. Ook kunnen ramen gerestaureerd en gerepareerd worden. Daarnaast wordt er gewerkt met de Tiffany-techniek voor het maken van lampen, ramen en spiegels. Naast de bekende Tiffany-ontwerpen, wordt er ook zelf ontworpen en kunnen reparaties en restauraties worden uitgevoerd.
Ook brandschilderen en glasfusen (versmelten van glas in de oven) zijn technieken die kunnen worden toegepast.
Een ontwerp voor een nieuw raam, een raamhanger of een lamp wordt in nauw overleg met de klant gemaakt, passend bij de persoonlijke smaak en de stijl van het huis. Ook de keuze van het soort glas en de kleuren wordt samen met de klant gemaakt.
Dit allround glazeniersbedrijf is in 1989 opgericht door René Beckmann, gecertificeerd glazenier.
Erbee Glasateljee
Erbee Glasateljee is lid van de OVG (Ondernemersvereniging van Glazaniers), die o.a. tot doel heeft om de kwaliteit van het beroep te bewaken en verhogen.

De winkel is rolstoeltoegankelijk.
In de winkel zijn alle materialen die in de Webwinkel worden aangeboden, en nog veel meer, op voorraad. We verkopen alle materialen en gereedschappen voor de glas-in-lood- en de Tiffany-techniek. Daarnaast veel materialen voor het fusen (versmelten van glas), brandschilderen en het maken van glazen kralen.

Voorhof 6, 7552 JW,  Kasbah,  HENGELO

Openingstijden zijn op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 uur tot 16.30 uur.

www.glasateljee.nl