Beelden in Groot Driene

Beelden in Groot Driene

kunstwerken in de openbare ruimte

Bovenstaande titel staat boven een boekje dat gemaakt is na toekenning van een buurtbon. Het idee was om een boekje te maken waarin foto’s van de 7 kunstwerken in de openbare ruimte , in Groot Driene, staan met informatie over de kunstwerken en de makers van die kunstwerken.

In het boekje staat meer informatie over de kunstwerken en kunstenaars.

Beelden in Groot Driene02Pagina_01

Het boekje kan als pdf-file gedownload worden. Klik op bovenstaande foto of klik hier. Beelden in Groot Driene pdf

INFO:

1.Het Museum voor Hedendaagse Hengelose Kunst (MHHK) is een virtueel museum, waar u kunstwerken van in Hengelo levende en/of werkende professionele beeldende kunstenaars kunt zien.
Het MHHK is een particulier initiatief van kunstenaar/vormgever Ricardo Liong-A-Kong. Hij heeft het museum bedacht, ontworpen en uitgevoerd. Het MHHK is al enige jaren gekoppeld aan de gemeentelijke website, maar de gemeente heeft het museum nu ook aangekocht. Ricardo Liong-A-Kong zal het curatorschap op zich nemen.

Op dit moment hebben 66 kunstenaars een eigen zaal in het museum. In de verschillende thematentoonstellingen is er ook werk van andere Hengelose professionele beeldende kunstenaars te zien.

https://www.mhhk.nl/

—————————————————————————————————————————

videofilm : Beelden in Groot Driene

Naar aanleiding van het verschijnen van het boekje ” Beelden in Groot Driene ” is er ook een videofilm gemaakt met daarin de beelden in groot driene , met voice-over ingesproken de tekst die in het boekje bij de kunstenaars en de beelden staat geschreven.