Oogzorgcentrum Twente

Waarom OZCT?

OZCT (Oogzorgcentrum Twente) brengt zorg voor uw ogen dichter bij huis. Wij zijn een onafhankelijk en betrouwbaar oogzorgcentrum. U kunt bij ons terecht voor oogheelkundig advies, al uw oogheelkundige klachten, of wanneer u vragen heeft.

Naast dat wij nauw samenwerken met huisartsen en oogartsen is er tevens een mogelijkheid om zelfstandig langs te komen voor een preventief oogheelkundig onderzoek. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een droge ogen behandeling.

OZCT zorgt voor substitutie van oogzorg van de tweede lijn (zorg waar een verwijzing voor nodig is) naar de eerste lijn (zorg waar geen verwijzing voor nodig is). Dit met als doel de oogarts te ontlasten. Wij bieden persoonlijke hoogwaardige eerstelijnszorg aan. Dit kunnen wij aanbieden omdat wij jarenlange klinische ervaring hebben opgedaan in het ziekenhuis.

Wij vinden het belangrijk dat u zich bij ons op uw gemak voelt, dat er tijd wordt genomen voor onderzoek en dat er een goede uitleg wordt gegeven over de mogelijke diagnose.

Wij zijn gevestigd in Gezondheidscentrum Het Kompas, Jacques Perkstraat 1-3 in de wijk Groot Driene te Hengelo. Het Kompas is goed bereikbaar met auto, trein (op 500m van treinstation Hengelo Oost) en bus (lijn 8 H. Roland Holstraat en lijn 12 Staringstraat). Tevens kan er kosteloos geparkeerd worden.

Wij werken samen met de volgende partners:

Thoon – Twentse Huisartsen Onderneming Oost Nederland.
Het Kompas – Gezondheidscentrum.
Remote Medics – Fundusfoto screening.
Briegel – Business Developers
James software
Zorgdomein
OVN- Optometristenvereniging Nederland
Kwaliteitsregister Paramedici

Afspraak maken ?
Neemt u gerust contact met ons op.
Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 074-2040249 of per e-mail:info@ozct.nl
OZCT is gevestigd in Gezondheidscentrum Het Kompas te Hengelo.
Jacques Perkstraat 1
7552 JR Hengelo
Meer info op de website: www.ozct.nl