Winkelcentrum Groot Driene viert vernieuwing

 

Winkeliers Ria Stegge, Rick Vlieghuis, Tijn Leussink en Charles Leurink overhandigen de hoofdprijs.

Winkelcentrum Groot Driene heeft zes weken lang een winactie om de verbeteringen in en rond het winkelcentrum te vieren. Inmiddels zijn de prijswinnaars van de tweede week bekend en men maakt nog vier weken kans op een van de vele prijzen.

HENGELO – Wie de laatste tijd bij Groot Driene is geweest heeft de veranderingen al gezien. Toch zijn de parkeerplaatsen en de groenvoorziening niet het enige dat is aangepakt. In het winkelcentrum is er een volledig vernieuwd Noaberplein en inmiddels hangt in het hele winkelcentrum ook nieuwe feestverlichting. Om helemaal te benadrukken dat het winkelcentrum klaar is voor de toekomst is het nieuwe logo onlangs feestelijk onthuld en heeft ook de website www.winkelcentrumgrootdriene.nl een facelift ondergaan.

De winactie loopt nog tot en met 16 december en wekelijks maken deelnemers aan de actie kans op de hoofdprijs, een elektrische fiets, en verder een etentje, een FC Twente arrangement, kaarten voor een voorstelling in Schouwburg Hengelo, een high tea bij Theetuin Driene, een gezinsarrangement bij De Waarbeek en cadeaubonnen ter waarde van 50 euro van Stegge Mode, Jumbo, Bloembinderij Rick Vlieghuis, Gerard de echte bakker, Anita’s kaas en meer, Etos en Slagerij Leurink. Afgelopen zaterdag gingen hr. Niemeijer, hr./mw. Eshuis, mw. Mepschen, hr./mw. Hoekstra, hr./mw. Van der Schief, hr./mw. Narraina, hr./mw. Kartal, hr./mw. Wiggers, hr./mw. Wanningen, hr./mw. Roescher, hr./mw. Bertelink en hr./mw. Hesselink er met de prijzen vandoor.

Tip: Zaterdag 2 december tussen 10.00 en 12.00 uur is de Pietenband in het winkelcentrum.

(Hengelo’sWeekblad  21 nov 2023 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.