Winkelcentrum Groot Driene wordt mooier

(winkelcentrumgrootdriene.nl )

( winkelcentrumgrootdriene.nl )

Winkelcentrum Groot Driene krijgt een nieuwe uitstraling.

Na een gloednieuw binnenplein is de renovatie van de buitenkant van winkelcentrum Groot Driene in de gelijknamige wijk in Hengelo ook begonnen. Al enige tijd wordt er hard gewerkt in winkelcentrum Groot Driene. Naast de vergroening van het Noaberpleintje krijgen ook vier gevels – waaronder de drie entrees – een modern aanzicht. Na 26 jaar krijgt Groot Driene ook een nieuw logo. Dit logo, en een nieuw vormgegeven website, wordt aan het einde van de verbouwing onthuld. Voor updates rondom de verbouwing kan men terecht op de website van winkelcentrum Groot Driene, www.winkelcentrumgrootdriene.nl

Hier  worden ook foto’s van de renovatie gedeeld. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot begin oktober. De winkels zijn tijdens de werkzaamheden gemakkelijk bereikbaar.

(Hengelo’sWeekblad  25 juli 2023 )

2 reacties op “Winkelcentrum Groot Driene wordt mooier

 1. Helemaal met Ellie eens.
  Eerder zag je altijd de oudere mensen gezellig met zijn allen koffie drinken op het pleintje die hebben nu geen plek meer om samen te komen. (Ja het bankje bij de AH, of de post tafeltjes bij de visboer)
  Zeker voor de ouderen is dit een enorme achteruitgang.
  Ik weet niet wie dit bedacht heeft, maar het is waarschijnlijk iemand die nooit gekeken heeft door wie het pleintje gebruikt werden.

 2. Binnenplein lijkt heel wat op plaatje hierboven. Maar er staan alleen maar groene planten, geen kleurtje te zien. De zitplekken zijn te laag. vooral voor oudere mensen, je kunt niet meer zonder hulp omhoog komen. En waar laat je je consumptie? Voorheen was er een echt terras. Daar had je tenminste iets aan. Waar moet je nu je kopje koffie en schotel met hapje laten?
  Een terras waar iedereen – ongeacht in welke winkel etenswaar is gekocht – kan zitten en elkaar ontmoeten, was veel beter geweest.
  En zorg voor winkels waar we iets aan hebben zoals Blokker of de Hema. Binnenkort zijn er alleen nog maar supermarkten en eettenten. Tot nu toe zie ik het in ieder geval niet als een verbetering. Hasseler Es en Hengelosche Es zijn stuk beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.