Bij Mozart; nieuwe ontmoetingsplek voor Hengeloërs

Initiatief van Ixta Noa, Mediant en Wijkracht
Anderen ontmoeten, samen activiteiten ondernemen of gewoon even een kop koffie drinken en een gesprek voeren; Bij Mozart kan dit op een ongedwongen manier. Deze nieuwe ontmoetingsplek aan de Mozartlaan 161 is een initiatief van Ixta Noa, Mediant en Wijkracht.

Samen
De drie professionele organisaties met kennis en ervaring op het gebied van (psychisch) welzijn zien dat zeker in deze tijd mensen behoefte hebben aan ontmoeting. Onder de mensen zijn, tegen iemand aanpraten of even samen een potje kaarten; het kan nét dat steuntje in de rug zijn voor mensen.

Iedere werkdag
Vanaf 7 februari is Bij Mozart van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur geopend. Iedereen die wil kan binnenlopen. Bij Mozart organiseert ook verschillende (sport)activiteiten. Voor wie wil, kan bijvoorbeeld mee gaan wandelen. Door het combineren van sociale contacten en fysieke en creatieve activiteiten willen de initiatiefnemers werken aan het verbeteren van de algehele gezondheid (fysiek en mentaal) van mensen.

Voor wie
Iedereen kan en mag Bij Mozart binnenlopen. Voor mensen die behoefte hebben aan meer sociale contacten, op zoek zijn naar een luisterend oor of hulp willen bij een lastige situatie in hun leven, is Bij Mozart er ook.

Professionals aanwezig
Iedere werkdag is er een professional of ervaringsdeskundige van een van de drie organisaties aanwezig. De professional/ervaringsdeskundige biedt een luisterend oor, informatie, advies en kan waar nodig doorverwijzen.

————————–

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.