Kerstproeverij met Giovanni Caminita


24Kitchen Kerst met Giovanni Caminita

De lekkerste gerechten uit de Italiaanse keuken.
Op zaterdag 21 december 12.00-16.00 uur zal het Noaberplein in winkelcentrum Groot Driene worden omgetoverd tot een Pop-up Restaurant.
De energieke, goedlachse Italiaanse chef van 24Kitchen Giovanni Camanita trakteert het winkelend publiek op heerlijke kersthapjes tijdens zijn live cooking show in Hengelo. In zijn sfeervolle keuken op locatie gaat Giovanni meerdere gerechten voorbereiden. Iedereen mag kijken, vragen stellen en natuurlijk proeven. Je kan dus volop inspiratie opdoen voor de komende feestdagen. Makkelijke gerechten met originele én verse Italiaanse producten, die je zo op tafel zet.
Voorafgaand aan zijn kookdemonstratie gaat Giovanni winkelen bij de lokale ondernemers in het centrum.

Giovanni Caminita is geboren in Palermo, Sicilië. In Nederland is hij vooral bekend geworden door zijn muzikale carrière, onder andere als basgitarist in de band van Marco Borsato. Hoewel zijn muzikale carrière glansrijk verloopt, heeft Giovanni nóg een enorme passie in zijn leven: koken. Bij 24Kitchen is hij één van de vaste televisiekoks en presenteert hij o.a. de Italiaanse afleveringen van Grenzeloos Koken. Bij zijn oma in de keuken proefde Giovanni al de heerlijkste gerechten. Nog steeds zijn haar bereidingen favoriet en blijft ze, zoals bij zoveel Italianen, Giovanni’s grote idool op kookgebied. De typisch Italiaanse benadering van eten en koken is diep verankerd in Giovanni. Eten is alles voor hem: het belangrijkste en leukste moment van de dag.

Trattoria Casa Caminita
In zijn Italiaanse restaurant in Ouderkerk aan de IJssel staat naast het werken met originele én verse Italiaanse producten, betrokkenheid bij zijn gasten voorop. In Trattoria Casa Caminita waant u zich in het thuisland van de chef-kok. Bij Giovanni en zijn vrouw Linda voelt u zich meteen thuis en combineert hij zijn twee grote liefdes: muziek maken en koken.
Proef, beleef en geniet…authentieke Italiaanse gerechten van chef-kok Giovanni tijdens de live cooking show i.s.m. alle vers winkels uit het winkelcentrum op zaterdag 21 december tussen 12.00 – 16.00 uur in Groot Driene.

Winkelcentrum Groot Driene
Hengelo
P.C. Hooftlaan
7552hc

(Hengelo’sWeekblad 17 dec 2019 )

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.