Kom naar ons Open Huis!

Bezoek dinsdag 14 januari onze school en ontdek waarom Lyceum de Grundel het beste bij jou past!

JIJ EN DE GRUNDEL: KIES JE EIGEN ROUTE

Ben je een toekomstige havo- of vwo-leerling? Heb je zin in goede lessen van nog betere leraren? Dan is Lyceum de Grundel in Hengelo misschien wel iets voor jou!

Kom dinsdagavond 14 januari van 18.00 tot 21.00 uur bij ons kijken en laat verrassen door onze sfeervolle school. We zetten tijdens deze avond alle deuren voor je open: in ieder lokaal en bij ieder vak kun je zien hoe er gewerkt wordt en wat je van een middelbare school kunt verwachten.

Vernieuwend

Bij ons op school is veel aandacht voor extra vaardigheden, zoals digitale geletterdheid, kritisch denken en reflecteren. Die vaardigheden zijn slechts een kleine greep uit het aanbod: je leert bijvoorbeeld hoe je een portfolio aanlegt en je leert kiezen: in welke vaardigheden ben je goed en welke wil je nog beter leren?

Gymnasium, Technologie, Ondernemen & Internationalisering

In de visie van Lyceum de Grundel is keuzevrijheid voor leerlingen belangrijk. Je kunt bij ons kiezen voor: ‘Gymnasium’, ‘Technologie’ en ‘Ondernemen & Internationalisering’, maar combineren kan ook. Vanzelfsprekend hebben we ook aandacht voor cultuuronderwijs met vakken als Tekenen, Handvaardigheid en CKV. Bovendien krijg je uitdagende lessen Lichamelijke Opvoeding; ben je echte sportfanaat, dan kun je kiezen voor de Sportklas.

Onze verrassende lessen brengen je ook buiten de school: of dat nu een stad als Parijs of Londen is, of een zeilkamp in Friesland.

En wat dacht je van ons debatteam of de theatergroep? Of Cambridge, als je vloeiend Engels wilt leren spreken?

Gymnasium voor jou

Ga je voor een intellectuele uitdaging en het hoogst haalbare? Kies dan voor het Gymnasium van Lyceum de Grundel. Hiermee zijn we uniek binnen Carmel Hengelo. Latijn, Grieks, klassieke oudheid, Romereis: we hebben het allemaal voor jou.

Kennismaken met Lyceum de Grundel

Op dinsdag 14 januari ben je van harte welkom op Lyceum de Grundel. We zien je graag tussen 18.00 en 21.00 uur. Laat je verrassen door de keuzes die je kunt maken: Gymnasium, Technologie, Ondernemen & Internationalisering. Enthousiaste leerlingen en docenten staan voor je klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.