Meelopen op Lyceum de Grundel

Zit jij in groep 8? Dan ga je volgend jaar naar het voortgezet onderwijs, naar de brugklas. Spannend met al die veranderingen die op je af komen… Daarom organiseert Lyceum de Grundel mini-lessen om alvast een beetje te wennen en om zodat je kunt kijken of de Grundel bij jou past. er zijn ook mini-lessen voor leerlingen die graag gymnasiumonderwijs willen volgen.

je hebt tijdens het Open Huis misschien al wel eens een indruk gekregen van Lyceum de Grundel. Misschien wil je ook wel eens meemaken hoe het is om leerling te zijn van Lyceum de Grundel. dat kan. Op woensdag 5 februari 2020 zijn er van 14.30 tot 16.00 uur mini-lessen. Je krijgt dan een goed beeld van een schooldag op Lyceum de Grundel. Zo ben je deze middag alvast een beetje leerling van de Grundel!

Heb je altijd al willen weten hoe het nu zit met die ‘rare Romeinen’ en die ‘gave Grieken’? Heb je interesse voor talen, cultuur en geschiedenis? Ben je benieuwd naar vakken die anders zijn dan andere en houd je van een uitdaging? Kom dan naar de mini-lessen ‘Klassieke Wereld’ van Lyceum de grundel!

De mini-lessen worden gegeven  op woensdag 29 januari en woensdag 12 februari van 14.30 tot 16.00 uur. We laten je kennismaken met het vak latijn en hoe je tegenwoordig nog veel van de Grieken en Romeinen terugziet in onze moderne tijd. Zo krijg je een goed idee van wat je te wachten staat, als je kiest voor het gymnasium op de Grundel.

Lyceumdegrundel.nl

(Hengelo’sWeekblad 21 jan 2020 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.