Eindbedrag Rijden voor Geluk voor de WensAmbulance Oost-Nederland

WensAmbulance Oost-Nederland is een organisatie zonder winstoogmerk. De stichting heeft als doel de laatste wensen van (pre-)terminale patiënten en langdurig zieken mogelijk te maken door passend liggend vervoer te bieden.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Een dagje naar het dorp waar je geboren bent, met de familie een weekendje weg, naar de dierentuin, de Alpe d’HuZes, nog een keer de zee ruiken, naar een voetbalwedstrijd. Het lijkt zo normaal, we stappen in de auto, op de fiets of in de trein en gaan richting ons uitje maar voor een (pre)terminale patiënt of langdurig zieke is dit meestal niet meer haalbaar, vooral niet als je afhankelijk bent van liggend vervoer.

We zijn geraakt en trots dat zoveel mensen onze stichting zo’n warm hart toedragen, niet alleen tijdens deze mooie rit, maar ook bij de markt met alle bijbehorende activiteiten. En wat te denken van al die ondernemers die hun steun gegeven hebben met de spaarpottenactie en alle maanden voorbereiding die er in hebben gezeten om dit voor elkaar krijgen om een geweldig pinksterweekend neer te zetten.

Met allemaal samen is er een geweldig bedrag van €12.777,34 opgehaald! We zijn er stil van.
Hiermee kunnen we maar liefst 32 wensen uitvoeren voor laatste wensen van (pre-)terminale patiënten en langdurig zieken.

We kunnen niet iedereen bij naam noemen, want dan gaan we vast mensen vergeten, dus weet dat dit voor jullie allemaal geldt: Lieve toppers van Rijden voor Geluk, dank jullie wel! 😍 maar ook de Haaksbergsche Schutterij voor het aanbieden van deze prachtige locatie.
En de volgende datum op 27 & 28 mei editie 2023 is alweer bekend dus zet hem in de agenda, voor een spectaculair pinksterweekend in Haaksbergen.


Heeft u ook een wens voor uw dierbare kijk dan op wensambulance.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.