Koopzaterdag bij de Kasbah hobbywinkeltjes

Ook de dames van de Kasbah hobbywinkeltjes zijn blij dat ze de deuren weer kunnen openen voor publiek. Normaal gesproken zijn ze op donderdag en vrijdagmiddag geopend, maar nu willen ze een ieder de gelegenheid geven, deze unieke winkeltjes op zaterdag 19 juni (11.00-16.00 uur) te bezoeken.

Voor wie de Kasbah niet kent, dit zijn woningen gebouwd op palen, naar ontwerp van architect Piet Blom. Onder de woningen aan de Boomgaard en Eendengang vind je een tiental winkeltjes. Ze hebben een ruim aanbod in artikelen, zoals kaarten, wolvilt, zelfgemaakte huis- en tuindecoraties, tweedehands kleding, honing, jam, sieraden, kralen, spullen uit grootmoeders tijd, Marklin treinen en nog veel meer.

Er is voldoende gratis parkeerplaats, de bus stopt voor de Kasbah (aan de Jacques Perkstraat) en bij slecht weer loop je er overdekt. Natuurlijk gaat alles volgens de richtlijnen van de RIVM.

(Hengelo’sWeekblad: 15 juni 2021 )

 

 

1 reactie op “Koopzaterdag bij de Kasbah hobbywinkeltjes

  1. Beste lezer,
    Mijn vraag voor u, gaat u in het najaar of nazomer iets organiseren voor de dames en heren. Wij zijn afgelopen december in groot driene komen wonen en ik zoek iets leuks om te doen. Graag zie ik uw reactie, met vriendelijke groet, Saskia Wegenwijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.