‘t Kompas, Gezondheidscentrum in Driene.

Beste Buurtbewoners.

Zoals u misschien heeft gezien zijn er hekken geplaatst rondom de voormalige school het kompas. Dit is omdat vanaf komende week gestart zal worden met de verbouwing om deze school om te toveren tot een prachtig gezondheidscentrum.

Het gezondheidscentrum is een initiatief van Fysiotherapiepraktijk BoersmaCS en Huisartsenpraktijk Wind en Bruns. In maart 2016 hoopt het gezondheidscentrum ‘t Kompas haar deuren te kunnen openen.

3D-aanzichten-Kompas

In het nieuwe gezondheidscentrum zullen de fysiotherapeuten en de huisartsen samenwerken met Logopedie Direct, ergotherapiepraktijk Ergo & Ik, podotherapie Wender en Diëtistenpraktijk Twente. Vanuit de thuiszorg zal Manna haar intrek nemen en SHO zal onder andere het laboratoriumonderzoek gaan aanbieden. Momenteel zijn er nog enkele ruimtes beschikbaar voor aanvullende zorgpartijen, die bij dit concept willen aanhaken.

De bedoeling is om een compleet aanbod van zorg te gaan leveren. Dit geeft alle partijen de kans om hun kwaliteit te vergroten en hun ambities te verwezenlijken.

De fysiotherapeuten kunnen op deze locatie hun uitgebreide pakket van gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg nog beter uitvoeren, mede door de korte lijnen en de nauwe samenwerking met de andere disciplines.

De huisartsen kunnen alle uitdagingen aan op het gebied van de ouderenzorg, de jeugdzorg, de zorg voor chronische zieken en tegelijkertijd de belangrijke persoonlijke relatie tussen huisarts en patiënt waarborgen.

Voor alle partijen ligt de kracht in de samenwerking, waardoor tevens de mogelijkheid ontstaat om nieuw aanbod en producten voor patiënten te ontwikkelen. Het centrum wordt open, laagdrempelig, licht, vrolijk en optimistisch.

3D-aanzicht-kompas

De naam zal Gezondheidscentrum ‘t Kompas worden en fysiotherapiepraktijk Boersma CS zal haar naam veranderen in Fysiotherapie ‘t Kompas. De huisartsenpraktijk Wind en Bruns zullen hun oorspronkelijke naam in het centrum behouden.

De tijdelijke, maar ook de definitieve inrit van het gezondheidscentrum zal komen aan de Staringstraat. Wij hopen hiermee het eventuele extra verkeer aan de Jacques Perkstraat te kunnen beperken.

Wij hebben er in elk geval ontzettend veel zin in en zien jullie graag een keer verschijnen in ons nieuwe centrum om kennis te maken.

Voor vragen of aanvullende informatie kan contact op worden genomen met Annet Rouweler op 074-2504134

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groeten,

Jan Anne Wind, Sandra Bruns, Jacco Kwast, Sandra Wezenberg en Annet Rouweler

3 reacties op “‘t Kompas, Gezondheidscentrum in Driene.

 1. Ik heb net bijna 10 minuten in de wacht gezeten en ben er vervolgens om 5 uur gewoon uitgegooid 🤨

 2. Beste H. Denecke,
  op de site http://www.gckompas.nl van het gezondheidscentrum staat geen telefoonnummer, wel een mailadres: info@gckompas.nl.

  In bovenstaand nieuwsbericht staat wel een telefoonnummer :
  “Voor vragen of aanvullende informatie kan contact op worden genomen met Annet Rouweler op 074-2504134”
  Misschien kunt u het daar proberen, met vriendelijke groet,
  redactie groot-driene.nl

 3. ik heb een vraag. wanneer kan ik bij u bloed prikken? ik wacht op uw reactie vriendelijke groeten h denecke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.