Vitaal en fit Bij Mozart met de beweegcoach van Wijkracht

Vanaf donderdag 21 april zullen er elke donderdag Bij Mozart bewegingsactiviteiten georganiseerd door de sportcoach van Wijkracht zijn van 10:00 uur tot 12:00. Op deze manier kunnen inwoners die graag willen sporten kijken wat bij hen past en helpt de sportcoach mee bij het vinden van de juiste vereniging.

Het kan best lastig zijn om te ontdekken wat voor sport het beste bij iemand past. Of om aan te kloppen bij een vereniging. Deze drempel kan letterlijk een barrière zijn. Bij Mozart aan de Mozartlaan 161 is de ontmoetingsplek waar juist deze drempel laag gehouden wordt. Ook op gebied van sport en activiteiten.

Daarom is er vanaf 21 april elke donderdag de beweegcoach van Wijkracht aanwezig om samen te kijken met jongeren en buurtbewoners wat het beste bij hen past en helpt hij mee om eventueel de juiste sportclub voor je te vinden en aan te melden.

Naast de leuke bewegingsactiviteiten ben je natuurlijk ook van harte welkom om een praatje te maken onder het genot van een  kop koffie of thee te drinken.

(Persbericht Wijkracht: 12 april 2022 )

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.