Burgers geven Wijkracht een 8 in tevredenheidsonderzoek! 

Wijkracht heeft in maart 2022 een klanttevredenheidsonderzoek laten doen bij de Feedbackcompany, een onafhankelijk bureau. Het resultaat mocht er uiteindelijk zijn voor Wijkracht!

Want Wijkracht werd beloond met een dikke 8! Het klanttevredenheidsonderzoek geeft Wijkracht een goed beeld naar haar dienstverlening en hoe zij daarop de burgers het beste ondersteuning kan aanbieden. Dat het cijfer hoog is, is voor Wijkracht een flinke opsteker.

Wijkracht is al een aantal jaren de dynamische sociaal werk organisatie in Twente. Waar zij streeft naar een hoge zelfredzaamheid en maatschappelijke integratie van mensen met sociale zorgen. Een samenleving waar iedereen kan meedoen is het doel van Wijkracht.

Daar geeft dit onderzoek van de Feedbackcompany een goed beeld bij. Wat doen we goed en waar liggen de kansen voor verbetering?

Gesterkt door dit mooie cijfer zal Wijkracht ervoor gaan om te verbeteren waar nodig, maar vooral om de burgers blijven te ondersteunen zodat iedereen mee kan blijven doen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.